TEKST - MAILING VEENMAN+

Geheel nieuwe tekst e-mailing Veenman+.

Actie voor behoud van de Nederlandse sticker

Geachte, beste, …

Wat is er gebeurd?
Iedere ochtend kijken we verveeld om ons heen. Of het nou vanuit de auto, fietsend of lopend is. We missen iets. We weten eigenlijk niet dat we het missen, maar ‘iets’ is er totaal mis. Heel geleidelijk is het verdwenen, ons afgenomen. Heel sneaky, toen we even niet opletten en er niets tegen konden doen. De sticker… hij is weg!

Tijd voor actie, tijd voor jouw sticker
Veenman Drukkers laat dit niet koud en komt tegen dit stickerloze bestaan in actie. Want wat kreeg Nederland ervoor terug? Schone achterruiten, kille winkeldeuren en een toch wel heel saai straatbeeld. Onze koffers verloren zelfs hun geschiedenis en over het kale kantoormeubilair nog maar te zwijgen.

Met ‘Behoud de Nederlandse sticker-actie’ of: Met de actie ‘…’ roept Veenman Drukkers ook jou op je steentje bij te dragen! Laat dus nu jouw stickers drukken en geef Nederland weer geschiedenis.

Laat nu jouw stickers drukken
Voor € 40,– (exclusief btw) krijg je de kans 550 stickers met eigen ontwerp te laten drukken. Met deze stickers schrijf je geschiedenis en met hoe meer tamtam jij ze verspreidt, hoe meer tamtam het jou én de Nederlandse sticker oplevert. Dus kom ook in actie en ga direct aan de slag.

‘Samen’ schrijven we geschiedenis
Tamtam maak je niet alleen en dus helpen wij je daarbij. Vijftig stickers worden door Veenman Drukkers voor jou verspreid, de andere 500 verspreid je zelf. Daarnaast worden alle stickers op veenmandrukkers.nl geplaatst en wordt de actie ook op facebook ondersteund.

Rekenend op jouw steun voor de Nederlandse sticker, verwachten we binnen enkele dagen een fraai en origineel ontwerp van jou. Een ontwerp dat Nederland zal verfraaien, waarover gepraat gaat worden en waar dus ook jij de Nederlandse geschiedenis mee ingaat.

Met vriendelijke groet,

Spelregels voor ‘Behoud de Nederlandse sticker-actie’:

  • Formaat: altijd rechthoekig, maximaal A6 (dus ook kleinere formaten zijn mogelijk) en zonder stans- of slitvormen.
  • Materiaal: vinyl.
  • Design: deze keuze is geheel aan jou.
  • Kleurgebruik: is ook aan jou, maar er wordt eenzijdig full colour gedrukt.
  • Aanleveren: drukklare pdf, hoge resolutie en full colour.
  • Kosten en oplage: € 40,– (exclusief btw) voor 550 stuks. Hiervan zijn er 500 voor jou en 50 voor Veenman Drukkers.
  • Verspreiding en tamtam: die doe jij zelf, doet Veenman Drukkers en doen we samen op veenmandrukkers.nl en facebook.
  • Uiterste inleverdatum/sluitdatum:

Keer terug naar de Tekstlijn.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!