REISWIJZE, WAT U KUNT VERWACHTEN?

Om op uw bestemming te komen is het goed te weten wat daarvoor nodig is. Wat er van u verwacht wordt en vooral wat u van Nulduizend kunt verwachten?

Kennismaken

Iedere [werk]relatie begint met een kennismaking. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kop koffie in ons Contactcentrum.

Tijdens deze vrijblijvende kennismaking kijken wij of u onze ‘ideale passagier’ bent. Zo ja, dan kijken we verder. We kijken of onze routes of lijnen überhaupt wel bij uw dienst en doelgroep aansluiten. En welke weg meest geschikt is om uw doel[stelling] spoedig te bereiken. Wat dit u en Nulduizend kan gaan kosten [in tijd en geld].

Reisbudget

Omdat niet iedereen van te voren in kan schatten hoe lang hij/zij onderweg is, willen we naast uw trajectwens ook graag uw [reis]budget weten.

Hiermee verkent Nulduizend voor u dan de mogelijkheden – hoe u zo efficiënt mogelijk binnen uw budget naar het voor u relevante station reist. In een keer of verdeelt over fases.

Direct aan de slag of uitgebreide project-intake

De ene keer kunnen we na de eerste kennismaking én uw goedkeuring direct met u samen aan de slag in onze Merkplaats. Een andere keer is er nog meeting nodig voor een uitgebreid project-intakegesprek. Een offerte maken gaat immers niet zonder eerst uw gewenste ‘trajectvraag’ helder te hebben.

De offerte – soms wel, soms niet

Afhankelijk van de gekozen route, volgt wel of niet een offerte. Kiest u voor Bemerk-je-Merk, Merk in Uitvoering of onze Strippenkaarten dan is een offerte overbodig.

Kiest u ervoor uw project [geheel] uit handen te geven, dan ontvangt u – indien nodig – een offerte met een fixed price of een prijs op nacalculatie.
Dit tarief wordt voordeliger naarmate u vaker met ons reist.

De offerte kan – na goedkeuring – op zijn beurt weer gevolgd worden door het projectplan en altijd door een strakke planning.

merkenbureau branding den-haag grafisch vormgever

Daarna kunnen wij dan eindelijk voor u aan slag. De ene keer recht op ons doel af, de andere keer gefaseerd. Net wat aansluit op uw reisdoel en -budget.

We kiezen altijd samen dat wat nodig is voor een goede aanpak van uw project. Dit is dé manier om efficiënt op uw gewenste bestemming te komen.

Aanbetaling

Voor alle vervoerstarieven – met uitzondering van Bemerk-je-Merk, Merk in Uitvoering en de strippenkaart – geldt een aanbetaling van minimaal 50%.

Toegang tot het vervoersnet wordt geweigerd tot 50% van het overeengekomen totaalbedrag is bijgeschreven op de hiervoor aangegeven rekening. Dit geldt per traject.

Vriendendienstregeling

Vanaf januari 2012 is de vriendendienstregeling komen te vervallen. Mocht u hier bezwaar tegen in willen dienen? Dan kunt u dit doen bij de klantenservice [bij voorkeur schriftelijk].
De directie zal uw klacht alleen in overweging nemen als deze voor haar interessante argumenten bevat. Geeft u daarom ook uw wederdienst én garanties duidelijk aan.

Goede Doelen-pas

Net als u gaan wij graag met een goed gevoel naar bed. Daarom komen we graag in gesprek met ideële organisaties die een uitdagende klus hebben… en niet het budget. Wellicht komt u dan in aanmerking voor deze speciale pas.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!