DE TEKSTLIJN

Beelden zeggen meer dan woorden. Toch is tekst nog steeds een heel krachtig medium. Zelfs bij websites speelt het een cruciale rol [niet verder vertellen]. Want wat gebeurt er als de tekst – op het laatste cruciale moment – niet voldoet aan de verwachting van de lezer?

Verken uw Tekst-traject

Met de Tekstlijn bereikt u het hart van Prospect en Klant voor uw Call-to-Action. Via Copy en de haltes bij Drukwerk bereikt u onder andere Webtekst, Webredactie en Contentbeheer.
Let op: vanwege de unieke ligging bij Sluitpost raken zowel de Tekstlijn als de Contentlijn regelmatig ondergesneeuwd.

Om uw klant te bereiken kunt u vanaf de Tekstlijn overstappen op de volgende lijnen: Huisstijllijn, Drukwerklijn, Weblijn, Contentlijn, alsmede op de overige lijnen: [Social Media Pendel en Servicenetwerk]

Equites

Vraag: Wij willen een folder. Wil jij de tekst en de vormgeving verzorgen?

Naar de tekst.

Foldertekst

Financieel overzicht houden is geen aangeboren talent

Uw relaties zijn uw zorg waard

De financiële situatie van Nederland raakt meer en meer inwoners. De een weet zich prima te redden en de ander worstelt zich steeds dieper in de problemen en komt er zonder begeleiding niet meer uit.

Een probleem van deze tijd
De afgelopen jaren is er veel veranderd. Naast dat veel mensen hun baan kwijt raken, stijgen verzekerings­premies. Koopwoningen dalen in waarde en lijken onverkoopbaar, terwijl de hypotheekrente stijgt. Daarnaast veranderen overheidsregels en staan kredietverstrekkers klaar om de schulden nog hoger op te laten lopen. Om dán je hoofd boven water te houden, is er naast daadkracht ook financieel inzicht nodig.

Wanneer schakelt wie hulp in?
Een uitzichtloze financiële situatie kan dus iedereen overkomen en het is eerder wet dan regel om daar niet mee te koop te lopen. De gedupeerde probeert zich eerst zelf te redden, graaft zich vaak nog dieper in en speelt mooi weer naar de buitenwereld. Gezondheidsproblemen, relationele problemen én problemen op het werk zijn bijna onontkoombaar. De vraag is echter: hoe lang moet het duren voordat de omgeving actie onderneemt en hulp inroept?

Lees verder.

Living Motion - Doelgericht in beweging

Vraag: professionaliseren uitstraling [beeld en tekst] van website en huisstijl en vormgeving marketing-items.

“… Nancy wist ook steeds heel duidelijk te maken waar de kern van mijn boodschap zat en hielp me uitstekend om de kern ook 'kernachtig' en eenvoudig in webteksten te vangen. …”

Alexander de Haan, juli 2012

Naar de tekst.

Home page

Living Motion, doelgericht in beweging

In een uitdagende omgeving doelgericht samenwerken in een project is erg motiverend. Ondanks wil en inzet verlopen projecten niet altijd als gepland.

Afstemming van mensen, techniek en planning
Projecten zijn technisch vaak complex. De mensen in die projecten, alleen of samenwerkend in teams, maken de projecten nog complexer. Een goede afstemming van mensen, techniek en planning in een project bepaalt het succes.

Grip op complexiteit
Living Motion brengt projecten en projectteams in beweging. Plezier en motivatie worden teruggehaald door een gerichte analyse van de situatie, gekoppeld aan een combinatie van begeleiding, maattraining en (groeps)coaching. Uw team krijgt weer grip op de situatie… én op het resultaat!

Lees verder.

Veenman+ [drukkers]

Vraag: teksten diverse doeleinden.

“… She is a very reliable person with a good sense of humor and knows where she talks about. …”

Edwin Veekens, directeur, 2009

Naar de tekst voor krant en naar de tekst voor e-mailing.

Tekst e-mailing

Actie voor behoud van de Nederlandse sticker

Geachte, beste, …

Wat is er gebeurd?
Iedere ochtend kijken we verveeld om ons heen. Of het nou vanuit de auto, fietsend of lopend is. We missen iets. We weten eigenlijk niet dat we het missen, maar ‘iets’ is er totaal mis. Heel geleidelijk is het verdwenen, ons afgenomen. Heel sneaky, toen we even niet opletten en er niets tegen konden doen. De sticker… hij is weg!

Tijd voor actie, tijd voor jouw sticker
Veenman Drukkers laat dit niet koud en komt tegen dit stickerloze bestaan in actie. Want wat kreeg Nederland ervoor terug? Schone achterruiten, kille winkeldeuren en een toch wel heel saai straatbeeld. Onze koffers verloren zelfs hun geschiedenis en over het kale kantoormeubilair nog maar te zwijgen.

Met ‘Behoud de Nederlandse sticker-actie’ of: Met de actie ‘…’ roept Veenman Drukkers ook jou op je steentje bij te dragen! Laat dus nu jouw stickers drukken en geef Nederland weer geschiedenis.

Laat nu jouw stickers drukken
Voor € 40,– (exclusief btw) krijg je de kans 550 stickers met eigen ontwerp te laten drukken. Met deze stickers schrijf je geschiedenis en met hoe meer tamtam jij ze verspreidt, hoe meer tamtam het jou én de Nederlandse sticker oplevert. Dus kom ook in actie en ga direct aan de slag.

Lees verder.

Dynamic Telecom

Vraag: schrijven van webteksten voor belangrijkste
pagina's van website en feedback op geheel [m.n. de seo].

“… Ik ben blij verrast met het resultaat en wil daarom ook iedereen aanraden om zijn of haar website door jou te laten bekijken en aan te laten passen. …”

Junior van der Spek, juni 2012

Naar de tekst.

Home Page

Hosted telefonie,
daarmee belt u zakelijk veel voordeliger

Of u nu als ondernemer op zoek bent naar een manier om zakelijk goedkoper te bellen of naar een geheel nieuwe betaalbare telefooncentrale, Dynamic Telecom denkt met u mee.

Dynamic Telecom weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Begrijpt dat u geen tijd heeft voor een lange zoektocht naar een nieuwe efficiënte centrale. Ziet in dat alle nieuwe termen verwarrend zijn en begrijpt vooral dat continuïteit essentieel is voor uw bedrijf.

Daar ligt de kracht van Dynamic Telecom. De kracht om uw bedrijf moeiteloos en naadloos over te laten stappen naar een passende en voordelige telefonie-oplossing.

Dynamic Telecom biedt in totaal drie diensten voor professionals die zowel los als in combinatie in te zetten zijn. Hosted telefonie, HIP aLive365 en Dynamic IT zorgen dat u verder kunt werken, klaar voor de toekomst.

Lees verder.

Hanneke van Os Illustraties

Vraag: biografie voor website, folder en tentoonstellingen.

“… Nancy schrijft professionele bedrijfsteksten met een persoonlijke noot. Ze kan zich goed inleven in haar klant waardoor zij in de juiste toon schrijft. …”

Hanneke van Os, maart 2011

Naar de tekst.

Profielteksten

Over Hanneke

De doelgroep aanspreken, dat is waar het bij Hanneke’s illustraties om draait. Haar werk ontroert, verbaast en charmeert. Schudt je desnoods keihard wakker. Hanneke van Os zorgt dat de boodschap blijft hangen.
Hiervoor mixt zij verrassing, schoonheid én een vleugje brutaliteit tot een helder communicatief beeld. Een beeld dat altijd de aandacht trekt voor uw boodschap.

Gebruikmakend van een breed scala aan materialen en technieken creëert Hanneke aansprekende illustraties. De techniek en materialen kiest ze passend bij haar doelgroep. De ene keer kiest Hanneke voor handwerk en de andere keer voor digitale technieken. Steeds vaker kiest zij voor een combinatie. Voor haar vrije werk gaat haar voorkeur doorgaans uit naar etstechnieken en mono-prints.

Hanneke’s in het oog springende illustraties worden gebruikt door ontwerp- en reclamebureaus. Ze worden geplaatst in jaarverslagen, kranten en tijdschriften. U bent vast het werk van Hanneke van Os reeds tegengekomen in het AD en de Staatscourant. Daarnaast behoren CDA, gemeente Vlaardingen, VEB en galerie Onderstroom tot haar opdrachtgevers.

Stichting Jonge Helden!

Vraag: tekst over waarom iemand je held – of je idool – is.

*Het Heldenboek
Voor dit heldenboek hebben Frank van Wees en Vincent Voorduin heldenverhalen gezocht en ontvangen. Het is te koop via www.heldenboek.nl en je steunt gelijk een goed doel: Stichting Jonge Helden!

Naar de tekst.

Tekst

Mijn idool Robert Long

Sinds zijn lp ‘Vroeger of later’ uitte Robert Long met zijn zelfgeschreven protestliederen zijn onbehagen. Onbehagen tegen het leefmilieu van toen, het milieu waarin ik opgroeide. Tegen homohaat, het kapitaal en de kerk. De heilige huisjes. Hij durfde er tegenaan te trappen, ze in te trappen. In die tijd was dat uniek.

Sinds die jaren ben ik – net als mijn man – fan van deze zanger en provocateur. Zijn muziek en teksten gebruik ik regelmatig bij gebeurtenissen in mijn leven. Voor ons stond hij op een voetstuk.

Tot hij in 2006 van dat voetstuk afvalt. Net als ons was hij gedotterd. Opeens zag je zijn kwetsbare kant. Hierdoor was hij idool af. Hij was een gewoon mens geworden, een lotgenoot.

Tot na zijn dood hield hij de regie in handen. Zo schrijft hij in 2005 zijn eigen afscheidslied. Dit lied begeleidde hem en ons naar zijn laatste rustplaats.Een mooi afscheid. Op zijn grafsteen prijkt nu tekst uit zijn nummer ‘Grafschrift’.

Vorig jaar overleed mijn man. Ook zijn afscheid ging niet over geijkte paden. Het moest gezellig worden en dat was het ook. Robert Long klonk regelmatig door de speakers. – Wederom werd het een mooi afscheid.

Connect Bedrijfsadviseurs

Vraag: vormgeving huisstijl en teksten voor website.

“… Het product dat zij heeft opgeleverd past bij mijn wensen en daarvoor heeft zij goed geïnventariseerd, geluisterd en meegedacht. …”

Mark Buytelaar, oktober 2011

Naar de tekst.

Home Page

Versterk uw positie met ons advies

Als ondernemer bent u continu bezig met het nemen van beslissingen. Over lopende zaken, achterstallige betalingen, maar ook over de toekomst van uw onderneming. Welke richting moet u op? Wat is financieel haalbaar én - wellicht de belangrijkste vraag - wat wil de markt van u? Nu... en straks?

U staat er niet alleen voor

Met al deze ondernemersvragen kunt u bij Connect Bedrijfsadviseurs terecht. Zij hebben de kennis in huis om u als ondernemer te ondersteunen. Te helpen in zowel bijzondere situaties als op structurele basis.

Samen de handen uit de mouwen steken

Naast een adviserende rol steekt men bij Connect Bedrijfsadviseurs ook graag de handen uit de mouwen. Desgewenst wordt uw ondernemingsplan herschreven. Worden uw huidige financiering(en) onder de loep genomen, en wordt u geholpen met het aanvragen van een nieuwe financiering.

Snel en vooral efficiënt

Met de juiste kennis en ervaring is Connect Bedrijfsadviseurs in staat zich snel en efficiënt in te leven in uw markt, uw bedrijf en uw product of dienst. Het is de aangewezen partij om een succes van uw onderneming te maken.

De juiste dienst vereist de juiste kennis

Voor u als MKB-ondernemer, ervaren of startend, levert Connect Bedrijfsadviseurs onafhankelijk bedrijfsadvies. Advies waarmee u optimaal presteert. Bedrijfsadvies waarmee u een succes van uw onderneming maakt. Een rendabele en efficiënte onderneming.

Lees verder.

Practitrain - pragmatic learning

Vraag: Wil je ons helpen met het ontwikkelen van een internationale website en ons aansturen met betrekking tot het vullen en dus de tekst?

Ga naar de website.

web design websites ontwerp 2 l

Adobe User Group Nederland

Vraag: webredactie.

“… One of her strong points is translating the texts into the right tone of voice for our community. …”

Niels de Keizer, oktober 2010

Naar gehele referentie of naar de website.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!