OVER NULDUIZEND GAAT OVER U

Nulduizend praat liever met u, over uw klanten en over hoe hen te bereiken. Maar u bent niet voor niets op deze pagina gekomen, dus heeft u recht op een mooi ik- en ons-verhaal.

Nulduizend, vormgeving & communicatie, is sinds begin 2011 het bureau van Nancy Moorman.

Als je iets doet, doe je het goed… of geheel niet

Na 20 jaar in het vak besloot Nancy haar ervaring, kennis en haar visie op wat er om haar heen gebeurt, op geheel eigen wijze in te gaan zetten voor haar eigen klanten.

Een eenheid voor uw identiteit

Nancy creëert nu eenheid tussen uw onderneming, haar klanten, de branding [marketing], vormgeving en communicatie… hierbij nooit de relevantie en functionaliteit uit het oog verliezend.

Dit past prima bij haar karakter: creatief, nieuwsgierig, hang naar realiteit, kwaliteit én functionaliteit. Dit weer gekoppeld aan een gezonde dosis warsheid. Je mag haar best scherp, kritisch en een tikkie rebels noemen.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten

Dit bij elkaar maakt Nancy tot een kritische en betrokken sparringpartner voor ondernemers die – net als zij – zelf ook de lat steeds iets hoger leggen.

webtekst grafisch ontwerp webdesign Den Haag

Bekijk mijn profiel op Linkedin.

Dit zijn ondernemers die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken en zaken uit handen durven te geven. Met deze mensen kan zij schakelen.

Samen met haar klanten en haar netwerk, weet zij ieder traject tot een goed einde te brengen. Een eenheid voor uw merk, identiteit en communicatie… én uw imago.

De slogan: ‘Nulduizend, samen op weg van 0 naar duizend klanten’ is niet zomaar een slogan, maar is waar zij voor staat. Haar merkbelofte.

U kunt ook met Nancy connecten via LinkedIn en Instagram.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!