PROFIELTEKST - HANNEKE VAN OS

Biografie herschreven voor eigen folders, voor folders gezamenlijke tentoonstellingen en Hanneke’s website.

Home page

Over Hanneke

De doelgroep aanspreken, dat is waar het bij Hanneke’s illustraties om draait. Haar werk ontroert, verbaast en charmeert. Schudt je desnoods keihard wakker. Hanneke van Os zorgt dat de boodschap blijft hangen.
Hiervoor mixt zij verrassing, schoonheid én een vleugje brutaliteit tot een helder communicatief beeld. Een beeld dat altijd de aandacht trekt voor uw boodschap.

Gebruikmakend van een breed scala aan materialen en technieken creëert Hanneke aansprekende illustraties. De techniek en materialen kiest ze passend bij haar doelgroep. De ene keer kiest Hanneke voor handwerk en de andere keer voor digitale technieken. Steeds vaker kiest zij voor een combinatie. Voor haar vrije werk gaat haar voorkeur doorgaans uit naar etstechnieken en mono-prints.

Hanneke’s in het oog springende illustraties worden gebruikt door ontwerp- en reclamebureaus. Ze worden geplaatst in jaarverslagen, kranten en tijdschriften. U bent vast het werk van Hanneke van Os reeds tegengekomen in het AD en de Staatscourant. Daarnaast behoren CDA, gemeente Vlaardingen, VEB en galerie Onderstroom tot haar opdrachtgevers.

Keer terug naar de Tekstlijn.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!