WEBTEKST - CONNECT BEDRIJFSADVISEURS

Geheel nieuwe tekst voor Connect Bedrijfsadviseurs.

Home page

Versterk uw positie met ons advies

Als ondernemer bent u continu bezig met het nemen van beslissingen. Over lopende zaken, achterstallige betalingen, maar ook over de toekomst van uw onderneming. Welke richting moet u op? Wat is financieel haalbaar én - wellicht de belangrijkste vraag - wat wil de markt van u? Nu... en straks?

U staat er niet alleen voor

Met al deze ondernemersvragen kunt u bij Connect Bedrijfsadviseurs terecht. Zij hebben de kennis in huis om u als ondernemer te ondersteunen. Te helpen in zowel bijzondere situaties als op structurele basis.

Samen de handen uit de mouwen steken

Naast een adviserende rol steekt men bij Connect Bedrijfsadviseurs ook graag de handen uit de mouwen. Desgewenst wordt uw ondernemingsplan herschreven. Worden uw huidige financiering(en) onder de loep genomen, en wordt u geholpen met het aanvragen van een nieuwe financiering.

Snel en vooral efficiënt

Met de juiste kennis en ervaring is Connect Bedrijfsadviseurs in staat zich snel en efficiënt in te leven in uw markt, uw bedrijf en uw product of dienst. Het is de aangewezen partij om een succes van uw onderneming te maken.

Keer terug naar de Tekstlijn of lees verder.

Sub page

Onze diensten

De juiste dienst vereist de juiste kennis

Voor u als MKB-ondernemer, ervaren of startend, levert Connect Bedrijfsadviseurs onafhankelijk bedrijfsadvies. Advies waarmee u optimaal presteert. Bedrijfsadvies waarmee u een succes van uw onderneming maakt. Een rendabele en efficiënte onderneming.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in adviseren en begeleiden bij:

  • bedrijfsbegeleiding & -coaching;
  • intensieve (probleem)begeleiding;
  • strategische (her)oriëntatie en rendementsverbeteringen;
  • interne & externe communicatie (her)structureren;
  • uw bancaire zaken en financieringstrajecten
  • investeringsplannen en bedrijfsovernames;
  • opstellen van businessplannen en ondernemingsplannen;
  • verzorgen van interim diensten/management binnen uw bedrijf.

Werkwijze

Net als u maakt men bij Connect Bedrijfsadviseurs graag eerst kennis.
Bij deze bent u dan ook uitgenodigd voor een vrijblijvend intakegesprek.
Om direct een goed beeld van u, uw product en uw onderneming te krijgen, komen zij graag bij u langs.

Keer terug naar de Tekstlijn of lees verder.

Sub page

Wie wij zijn

De sparringpartner voor een succesvolle onderneming

Connect Bedrijfsadviseurs biedt u zowel bedrijfskundig- en bancair advies. Deze onafhankelijke organisatie heeft veel kennis en ervaring in huis en beschikt over de juiste contacten. Zij zijn uw optimale sparringpartner om van uw onderneming een succes te maken.

De zakelijk missie van Mark Buytelaar

Oprichter Mark Buytelaar richtte eind 2010 Connect Bedrijfsadviseurs op. Zijn doelstelling: ondernemers helpen met het verbeteren van hun onderneming.

Mark volgde de opleidingen Commerciële Economie en Hogere Bedrijfskunde. Bij grote Nederlandse banken vervulde hij commerciële en adviserende functies. Dit op zowel nationaal als internationaal vlak.

In deze bancaire functies gaf Mark dagelijks financieel advies aan ondernemers. Dit met veel plezier, maar vond zijn rol toch te beperkt. Hij zag kansen die ondernemers niet pakten, maar kon daar in zijn functie niets mee.

Nu als oprichter van Connect Bedrijfsadviseurs is hij ondernemers op een breder vlak van dienst. Zijn specialiteiten liggen zowel op het gebied van bedrijfsfinanciering, als op strategische ontwikkeling. Is er een gebied waarin zijn kennis tekortschiet, dan is deze te vinden in het 'kennisnetwerk' dat hij de afgelopen jaren om zich heen heeft opgebouwd.

Keer terug naar de Tekstlijn.

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!