CASES & REFERENTIES, vervolg

The Switchboard

“Maak werk van je passie en als dat niet lukt maak van je werk je passie Nancy helpt mij met haar concept Versterk-je-merk bij het ontwikkelen van mijn merkidentiteit en branding. Ik heb bewondering voor haar en de manier waarop ze het concept heeft vormgegeven. Nancy gaat echt de diepte in, denkt mee, en houdt met argusogen toezicht op het proces. Hierdoor heeft ze direct in de gaten waar het bij mij vastloopt en stuurt bij waar nodig. Als zij iets doet, doet ze dat vol overgave, ten goede van de klant. Ze beoefent hierbij een engelengeduld, maar ook een strakke hand. Ze weet feilloos wat ik als klant nodig heb, ook als ik dat zelf nog niet weet! Wat mij betreft mag ze nog wel iets strenger zijn :-) Ik beveel Nancy van harte aan!”

Natasha Rijnbeek - augustus 2013

Stichting Syringomyelie Patiënten Vereniging

“Karin van Veen (klant) Als patiëntenvereniging maken wij al een tijdje gebruik van de diensten van Nulduizend. Wat vooral opvalt bij het werk van Nancy is dat ze extreem secuur is! Ze ziet echt elke kleine afwijking. Daarnaast denkt ze meestal veel verder dan wij, en komt ze vaak met bijzondere en praktische oplossingen. Dat komt het eindresultaat absoluut ten goede! Ook haar tomeloze energie werkt erg positief en aanstekelijk.”

Karin van Veen, januari 2013

Schuijs Bouwkundig Advies

“Nulduizend Nancy Moorman heeft met volle overgave en professionaliteit mijn kaartje en logo ontworpen. Dat ging in goede samenwerking waarbij naar mij als klant of beter gezegd relatie goed werd geluisterd. Met haar vakkennis en open vizier weet zij een goed en mooi product af te leveren. De werkwijze die Nancy Moorman hanteert is zeer verfrissend en hartelijk. Het is misschien onnodig om te zeggen maar zij legt haar hart en ziel in jouw product.”

Peter Schuijs - januari 2013

Zeelenberg Communicatie

“Nancy Moorman is een creatieve en deskundige vormgever, die garant staat voor een piekfijn verzorgd, aantrekkelijk én precies bij de doelgroep passend product.
Ik werk met veel plezier met haar samen.”

Annette Zeelenberg - 24 november 2012

1 voor Communicatie

“Ik heb Nulduizend, design & communicatie ingehuurd voor het vormgeven van de brochure voor Stichting Wijzer. Ik ken Nancy qua werkwijze en als persoon goed van het maken van mijn eigen flyer. Ik wilde bij deze opdracht zeker weten dat het vormgeven heel goed en creatief zou worden opgepakt en aan die verwachting is meer dan voldaan. Bovendien was er behoorlijk wat tijdsdruk en bij Nulduizend is het mogelijk om als opdrachtgever zelf aanwezig te zijn bij het ontwerpen, zodat je direct kunt sparren en aanpassen - het zogenaamde 'dagje brochure'. Dat scheelt voor beiden heel veel tijd in het heen en weer sturen van correcties en aanpassingen! Nancy heeft me tijdens de ontwerpfase voorzien van advies, dacht zelf actief en oplossingsgericht mee en mede daardoor is het eindresultaat bijzonder mooi geworden. Nancy, bedankt voor je inzet en advies!!”

Jozet Niehof - juni 2012

Dynamic Telecom

“ Ik wil je bedanken voor de inzet die je hebt getoond bij het vernieuwen van de teksten op onze website. Toen we er aan begonnen was ik bang om “ons kindje” zomaar uit handen te geven en door een ander te laten verzorgen. Ik ben blij verrast met het resultaat en wil daarom ook iedereen aanraden om zijn of haar website door jou te laten bekijken en aan te laten passen.
We merken dat we beter gevonden worden en er zijn meer bezoekers op onze website. Je diensten zijn als volgt te omschrijven:
- Professioneel
- Vernieuwen
- Creatief
- Duidelijke afspraken.”

Junior van der Spek - juni 2012

Shelton Hamen - Exclusive for Men

“Op 23 maart 2012 heb ik deelgenomen aan een ‘Dagje Huisstijl’ [red: nu Merk in Uitvoering] bij Nulduizend. Ik ben hier erg tevreden over. Het is een effectieve, snelle en voordelige manier om je huisstijl te ontwerpen.

In mijn geval ben ik met gave logo’s, twee kant-en-klare ontwerpen van visitekaartjes en een heleboel waardevolle adviezen naar huis gegaan en dit hebben we allemaal bereikt in maar één dag! Normaliter gaan daar een heleboel afspraken, mailverkeer heen en weer, aanpassingen [bv. lettertype, kleur, design] en uiteindelijk goedkeuren aan vooraf om hetzelfde resultaat te bereiken.
Maar doordat je één dag bij elkaar zit, ben je heel intensief én dus effectief bezig, want beiden krijg je een veel beter beeld van wat de wensen zijn en aanpassingen kunnen direct worden doorgevoerd. En dat scheelt ook een boel geld en tijd, en tijd is vaak zo schaars voor een (startende) ondernemer!

Bovendien is Nancy een gezellige gesprekspartner en voordat je het weet is je dag voorbij. Ik zou dan ook iedereen een ‘Dagje Huisstijl’ [red: nu Merk in Uitvoering] bij Nulduizend aanraden!”

Shelton Hamen - april 2012

Toine Ermens, WordPress- webdeveloper - Magento beheerder

“Ik heb al enkele keren erg plezierig met Nancy samengewerkt. Het viel me daarbij op dat Nancy niet alleen gewoon een hartelijke en warme persoonlijkheid is waarbij je je meteen op je gemak voelt, maar dat ze ook erg kritisch is naar zichzelf en haar product toe. Goed is voor Nancy niet goed genoeg. Alles moet kloppen, tot in de laatste vierkante millimeter. Dat je als klant zelf niet altijd op de allerkleinste details let is niet erg, want je kunt er blind op vertrouwen dat Nancy dat wel doet.”

Toine Ermens - maart 2012

Mark Buytelaar

“Nancy heeft het ontwerp van mijn beeldmerk, huisstijl en webteksten verzorgd. Ik heb haar leren kennen als een erg enthousiast en geïnteresseerd persoon die haar afspraken zéér punctueel nakomt, hou ik van. Het produkt dat zij heeft opgeleverd past bij mijn wensen en daarvoor heeft zij goed geïnventariseerd, geluisterd en meegedacht. Het was erg prettig met haar te werken!”

Mark Buytelaar - oktober 2011

Marjolein van Braam Morris, Coaching, training & advies

“Nancy is een flexibele, creatieve en veelzijdige professional, die van vele markten thuis is. Van creatie tot uitwerking, implementatie, maar ook teksten: geen zee is haar te hoog en ze is niet tevreden totdat de cliënt tevreden is. Voor mijn huisstijl en website hebben we intensief samengewerkt, en het resultaat mag er wezen!”

Marjolein van Braam Morris - augustus 2011

Marion Toorenvliet-Seegers

“Nancy benadert een opdracht vanuit verschillende invalshoeken, vraagt door en komt met suggesties waar je zelf niet zo bij stil staat. Ze heeft bovendien een goed oog voor wie je bent, wat je doet en wat je uitstraalt. Dit verwerkt ze in de stijl en sfeer van haar ontwerpen. Zo krijgen de ontwerpen van Nancy iets persoonlijks en daardoor een meerwaarde.”

Marion Toorenvliet-Seegers, Communicatieadviseur, trainer & coach - augustus 2011

Defence for Children - ECPAT NL

“Nancy verzorgt de vormgeving van ons tijdschrift en doet dat zeer doortastend. Het is pas af als het goed is en daarbij kijkt en denkt zij ook mee op onderdelen waar ze niet verantwoordelijk voor is; ook dat verhoogt de kwaliteit.”

Jolien Verweij,Communicatie en pers - maart 2011

Hanneke van Os illustraties

“Nancy schrijft professionele bedrijfsteksten met een persoonlijke noot. Ze kan zich goed inleven in haar klant waardoor zij in de juiste toon schrijft. Naast dat ze goed werk aflevert is ze erg prettig om mee samen te werken. Bedankt voor je werk!”

Hanneke van Os - maart 2010

Adobe User Group Nederland

“Nancy is the chief editor of the Adobe User Group. She does a great job editing all of our communication. One of her strong points is translating the texts into the right tone of voice for our community. Next to that she is a nice and outgoing person to work with. We are very happy Nancy is on board.”

Niels de Keizer, oktober 2010

Make your mark

“… Met een dubbelwandige theepot aan haar zijde staat zij garant voor het uren lang non-stop DTP'en van met name technisch veelvragende ontwerpen. …”

Jacco van der Graaf, directeur - 2010

Veenman+ [drukkers]

“I had the pleasure to work with Nancy during a period for about two years. She is a very reliable person with a good sense of humor and knows where she talks about. Besides that she has the right social skills.”

Edwin Veekens, directeur - mei 2010

Helios mppd, Food Services

“Ik heb Nancy leren kennen als een fijn mens die onze projecten met met grote slagvaardigheid oppakte. Ze zorgde met uiterste nauwkeurigheid voor tijdige uitlevering van het werk, en verloor daarbij geen moment onze kwaliteitsstandaard en dus de klant uit het oog. Nancy is een pragmatische creatieveling die zich graag inzet voor verbeteringen binnen haar vakgebied en binnen het bedrijf zelf, een enthousiaste collega met veel interesse in alles om haar heen.”

Eva Weijmar Schultz - juli 2010

Total Identity

“Nancy was mijn collega bij Total Identity. Ze kan goed in een team werken, heeft goede kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator, gaat precies en kundig met tekst om. Ze probeert ook altijd het werkproces te verbeteren, wat vaak heeft geleid tot minder fouten en een snellere doorlooptijd. Nancy is een gezellige en gedreven collega met een open instelling.”

Paul Monster - juli 2010

Total Identity

“I worked with Nancy for several years and discovered her eagerness. Not only to learn, not only to get the job done, but also to get the most out of the job - high quality, no errors, delivered in time, and if possible even better than asked for. Nancy tends to ask first and to add value to her assignments by using her creativity. Apart form that, Nancy is a very nice colleague to work with, as she has her own, special approach of things!”

Stijn van Diemen, director - juni 2010

AEGON

“Nancy heb ik leren kennen als een zeer gedreven persoon. Altijd op zoek naar verbeteringen. Ze is zeer servicegerichtheid en gaat vakinhoudelijke discussies niet uit de weg. Nancy kan hoofd- en bijzaken zeer goed scheiden en discussies worden altijd onderbouwd met inhoudelijke argumenten. Als je haar kunt overtuigen, zal ze haar mening bijstellen. Haar copywriting skills en grafische werkzaamheden zijn van ijzersterk niveau. Een zeer waardevolle collega, prettig in de omgang. Een aanwinst voor iedere organisatie!”

Kim de Graaff, communicationmanager - juli 2010

Samen op weg van 0 naar duizend klanten!